Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Váš uživatelský komfort. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.
SOUHLASÍM
01.06.2024 09:00 - 02.06.2024 12:00
Veteránem Českým rájem

VETERÁNEM ČESKÝM RÁJEM

Aneb tradiční setkání a jízda příznivců historických vozidel vyrobených do roku 1945.

Jistě máte v paměti, že první víkend v červnu pořádá náš jičínský klub tuto akci již dlouhou řadu let. Také letos se samozřejmě dočkáte. Tak jako vždy povedeme trasy výhradně krajinou Českého Ráje v délce do 100 km. Po letech, kdy jsme pouze jezdili a kochali se krásami přírody, jsme pro vás připravili také trochu toho soutěžení. V letošním roce ale z organizačních důvodů vynecháme páteční výlet. Sraz účastníků bude tak v pátek v podvečer v areálu kempu AMK. V čase od 18.00 do 19.00 hodin bude registrace účastníků, kteří v pátek přijedou. Na večer bude připravena degustace regionálních piv a k tomu něco malého k zakousnutí. Účastníci, kteří přijedou v sobotu, budou zaregistrováni v čase od 9.00 do 10.00 hodin přímo na náměstí, kde bude také sraz, výstava vozidel, rozprava a start do sobotní jízdy.

Na trase bude připraveno několik dovednostních úkolů, návštěva muzea zbraní a galerie, oběd z polní kuchyně, káva a něco sladkého k ní.  Navečer, po dojezdu všech účastníků, proběhne vyhodnocení a předání cen, následovat bude grilování a pokračování degustace piva. Na neděli dopoledne jsme připravili krátkou výletní jízdu se zakončením diváckou soutěží elegance, kdy budou vítězové oceněni tradičně poháry. Přesný harmonogram našeho setkání bude zveřejněn na našich stránkách týden před akcí a vyvěšen ve vývěsní skříňce AMK v Jičíně.

Termín akce: 1. a 2. června 2024, možnost příjezdu a večerní program již v pátek 31.5

Přihlášky: E-mail: vccjicin@seznam.cz  nejpozději do 18.května 2024

Startovné: auto i moto s řidičem 500,-Kč, další spolujezdec 200,- Kč. Startovné obsahuje tištěnou mapu tras, vstupné do muzea, pamětní list s fotografií, plakát, oběd, kávu, večerní grilování a degustaci piv.

Startovné uhraďte na účet AMK Jičín č. 1332541/0100 do 18. května 2024.

Na setkání se těší Honza Zápotocký a tým z VCC Jičín

Partneři